Alla inlägg den 13 april 2008

Av Lotta - 13 april 2008 14:40

Först ut i denna Glada-Nyhets-helg var Maria Hammarberg som skickade ett sms om att hon varit på MT med Paxx (a.k.a ADIUS Paxx for Kullagulla). Paxx blev godkänd på 462 poäng, och erhöll därmed titeln KORAD. GRATTIS Maria (och även grattis till kennel ADIUS och till mig själv som delägare)!!!


Nästa sms kom från Malin med Greta. Malin hade tävlat appellklass spår inofficiellt, Strängnäs BK's klubbmästerskap, och det gick superbra. Trots att de avstod framförgåendet så skrapade de ihop hela 272,5 poäng! Snyggt jobbat Malin. Jag blev såklart jätteglad. Men inte nog med det. Hemlighetsfulla Malin hade en grej till på gång ;). Idag kom sms nummer 2, där hon skrev att de nu även deltagit i en appelltävling officiellt i Motala, blivit uppflyttade på 266,75 poäng och 3:a totalt! Jag är en mycket stolt uppfödare idag ;). Min G-kull har mycket trevliga resultat redan, inte ens 3 år fyllda ännu. Alla utom en har varit ute och tävlat med toppenresultat. Så jag kan bara konstatera att kombinationen Carla (KG's Daga) x Ipho (Bankrott's Dr Feelgood) var en hit!!


Sen har vi äntligen fått till ett datum för F-kullens korning. Den 11 maj går den av stapeln. Det ska bli spännande att se hur de utvecklats, mina F-artdårar... G-kullen får dock vänta till i höst. De har ju tiden för sig.


Nu ska jag dammsuga, och sen ut och gå med jyckarna en sväng. Jag återkommer...

Ovido - Quiz & Flashcards